CP-Perfectionismecoach

Coachingstraject

Logo CP-Perfectionismecoach

De OCP-methodiek is gebaseerd op het beginsel van sturende delen binnen NLP (neuro-linguïstisch programmeren).

Bij NLP wordt ervan uitgegaan dat wij als mens bestaan uit verschillende delen die ons denken, doen en voelen aansturen en dit altijd met de beste bedoelingen doen.

Het coachingstraject bestaat uit een aantal stappen die we samen doorlopen.

Het doel is het herstellen van de samenwerking tussen het deel dat het perfectionisme aanstuurt en het deel dat jou wil laten leven als een vrij mens.

We verkennen de delen, waarderen ze en laten ze samenwerken. Dat gebeurt in een bepaalde volgorde.

Deze stappen zijn bij aanvang van het traject te plannen in de agenda.

Een traject bestaat gemiddeld uit 7 sessies - soms minder, soms iets meer.

Reken op een periode van 3-4 maanden waarin je door een proces van heling gaat.

Referenties

Ik heb het voorrecht gehad mensen te mogen begeleiden in het vinden van meer balans. Ik heb hen gevraagd een referentie over mij als coach te schrijven:

Mijn naam is Babs (58) en voordat ik het coachingstraject bij Cecile aanging, heb ik al veel ervaring opgedaan in de alternatieve geneeskunde. Zo heb ik onder andere een aantal reiki graden en een erkend diploma in de energetische natuurgeneeskunde behaald. Via mijn ervaring hiermee, heb ik al aardig aan mezelf kunnen werken en hoewel ik wist waar mijn perfectionisme vandaan kwam, kon ik toch daarmee niet alles aanpakken. Toen ik de eerste keer bij Cecile kwam voor een coachingssessie, wist ik eigenlijk niet precies wat ik ervan moest verwachten, dus ik heb mij laten verrassen. Gelukkig maar, want toen ik na de sessie naar huis ging, voelde ik me al een ander mens. In plaats van de stress die ik gewoonlijk ervoer als verkeersdeelnemer, was ik heel relaxed in de auto, gedurende de hele rit. En dit is sindsdien zo gebleven! In de loop van het traject heb ik nog meer veranderingen ondergaan, die alle geresulteerd hebben in situaties, waarin ik voorheen mezelf onder druk zette, maar waarbij deze druk nu weg is en ik me ontspannen voel.


Ryan (25): Ik ging een beetje met een blanco mindset in dit traject. Ik ben via iemand anders bij Cecile terechtgekomen, dus daarvan had ik al een klein idee van wat er zou gaan gebeuren. Ik moet zeggen dat ik het traject zelf een beetje ongemakkelijk vond, maar Cecile ving me hierin op met haar coachingsaanpak. Ook stond ze altijd open om extra tijd te nemen voor bepaalde onderdelen van haar coaching traject voor uitleg en dergelijke. Over de weken heen merkte ik dat er veranderingen kwamen in bepaalde patronen of manieren in mijn beleving van dingen. Al met al ben ik haar dankbaar voor haar coachingstraject en het heeft me extra handvaten gegeven in zowel mijn sociale als professionele leven.


Nicole (55): Fijne, waardevolle coaching ervaring in een fijne rustige omgeving waardoor je je meteen op je gemak voelt! Bedankt voor de coaching en de verschillen in mijn dagelijkse leven zijn echt waarneembaar in positieve zin.

Perfectionisme-coach Cecile PeelsPerfectionisme-coach Cecile Peels