CP-Perfectionismecoach

Contact

Logo CP-Perfectionismecoach

U kunt contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar , of telefonisch via 06-53 23 73 11 of via LinkedIn.com.

Perfectionisme-coach Cecile PeelsPerfectionisme-coach Cecile Peels

 

Workshops

Perfectionisme is een patroon dat veel mensen zowel in hun werk als in hun privéleven ervaren. Aan de ene kant heeft dit positieve kanten: perfectionisten zijn vaak ontzettend loyaal, werken hard en leveren uitzonderlijke kwaliteit. Maar perfectionisme kent ook een keerzijde. Mensen genieten vaak minder van hun werk dan ze zouden kunnen, ervaren problemen in hun relaties en overschrijden regelmatig hun eigen grenzen, wat kan leiden tot burn-outs.

Hoe mooi zou het zijn als deze mensen hun uitstekende werk blijven leveren, een fijne relatie hebben en tegelijkertijd meer energie ervaren en beter in staat zijn hun grenzen te bewaken?

Ik bied workshops aan van 2 tot 2,5 uur voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 50 personen. Tijdens deze workshops maak ik mensen bewust van het patroon van perfectionisme, de bijbehorende symptomen en de mogelijkheden om hiervan los te komen.

Als je nieuwsgierig bent of zo'n workshop iets voor jouw organisatie of vereniging zou kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta je graag te woord!

Overige informatie:

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer